Esti aici: Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Bine ati venit la www.sacose-personalizate.ro!

Acesti termeni si conditii descriu regulile si reglementarile pentru utilizarea site-ului nostru web.

Prin accesarea acestui site web, presupunem ca acceptati acesti termeni si conditii. Nu continuati sa utilizati www.sacose-personalizate.ro daca nu sunteti de acord sa acceptati toti termenii si conditiile stipulate pe aceasta pagina.

  1. Definitii

Site web: se refera la site-ul nostru web, www.sacose-personalizate.ro.

Utilizator: orice persoana care acceseaza site-ul nostru web.

Client: orice utilizator care achizitioneaza produse de pe site-ul nostru web.

  1. Comenzi

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, confirmati ca doriti sa cumparati produsele selectate. Toate comenzile sunt supuse disponibilitatii produselor si confirmarii pretului comenzii.

  1. Preturi si Plata

Toate preturile afisate pe site sunt in RON, inclusiv TVA. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in orice moment. Plata se poate face prin card bancar, ordin de plata sau ramburs.

  1. Livrare

Produsele comandate vor fi livrate la adresa specificata in timpul plasarii comenzii. Termenul de livrare este de maxim 7 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor si locatia destinatarului.

  1. Returnari si Rambursari

Daca nu sunteti complet multumit de achizitia dvs., puteti returna produsele in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie sa fie in starea lor originala, neutilizate si in ambalajul original. Rambursarile vor fi procesate in termen de 15 zile lucratoare de la primirea returului.

  1. Confidentialitate

Respectam confidentialitatea clientilor nostri si ne angajam sa protejam informatiile personale pe care ni le furnizati. Toate datele personale vor fi gestionate conform politicii noastre de confidentialitate, pe care o puteti gasi https://www.sacose-personalizate.ro/gdpr.

  1. Proprietatea Intelectuala

Toate continuturile de pe acest site web, inclusiv, dar fara a se limita la, text, grafice, logo-uri, imagini si software, sunt proprietatea noastra si sunt protejate de legile de proprietate intelectuala.

  1. Limitarea Raspunderii

Nu vom fi raspunzatori pentru niciun fel de pierderi sau daune care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsele noastre sau site-ul nostru web.

  1. Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii in orice moment. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa publicarea pe site-ul nostru web.

  1. Contact

Pentru orice intrebari sau probleme legate de acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la office@sacose-personalizate.ro sau 021 240 10 22.

     11. LIVRARE

Livrarea produselor se face prin curier rapid – Fan curier si Sameday curier. Procesarea comenzilor se face in maxim 24 h, livrarea depinzand de firma de curierat.

De obicei, termenul de livrare este de 24 ore de la expediere dar in anumite situatii livrarea poate fi intarziata.

     12. RETUR

Conform legii, consumatorul are dreptul de a notifica in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea se poate face doar daca produsele se afla in ambalajul original,  fara a fi desfacute, utilizate si sa prezinte toate etichetele intacte.

Clientii pot returna produsul/produsele cumparate de pe site-ul nostru dupa notificarea pe email office@sacose-personalizate.ro, telefonic la numarul de telefon 021 240 10 22.

Costul transportului de retur se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice curier doreste. Nu primim retururile expediate prin POSTA ROMANA.

Adresa de expediere a returului este:

KOSYB GROUP SRL

Ilfov, localitatea Balaceanca, strada IZvorului nr 27

021 240 10 22

Contravaloarea produselor va fi returnata in contul bancar indicat de catre cumparator in termen de 15 zile de la receptionarea si verificarea produselor returnate.

Daca ati beneficiat de transport gratuit, costul transportului va fi scazut din valoarea produselor.

Pentru comenzile pentru care s-a incasat si valoarea transportului, se va returna doar contravaloarea produselor.

 

 

Abonare la newsletter